Skip to content
Menu

Havenwinkel Super in de buurt

Super in de buurt is sinds 2020 het bruisend hart van de Grashaven. In het weekend wordt er gekookt vanuit de authentieke, houtgestookte veldkeuken. Deze gerechten wisselen wekelijks en kunt u via www.superindebuurt.nl in de gaten houden. In het winkeltje verkopen wij een klein assortiment aan levensmiddelen verse broodjes, koffie en zoetigheden. Ons concept is gebaseerd op afhalen en meenemen, daarom bedienen wij niet op het terras.

Doe maar duurzaam!!!
Al onze disposables zijn 100% biologisch afbreekbaar of recyclebaar. Wij kijken niet raar op van meegebrachte, bakjes, bekers of ander verpakkingsmateriaal en we gebruiken uitsluitend papieren zakjes en tasjes. Wij doen niet aan voedselverspilling, al het eten wat niet verkocht wordt verkopen we vanuit de vriezer.

Nieuw dit seizoen!!!
Al je boodschappen, broodjes of veldkeukenmaaltijden kun je vooraf bestellen en online afrekenen, via www.superindebuurt.nl. Bestel ‘s middags je verse broodjes voor de volgende ochtend of reserveer dinsdag al je maaltijden voor zaterdagavond.

Nieuw te huur!!!
Vintage vouwfietsjes (deze mogen gratis mee de trein in). Voor een leuk dagje Amsterdam, Alkmaar of een heerlijk tochtje door Hoorn.
Supboard: tot 120 kilo ( € 15 per uur )
Supboard: tot 75 kilo ( € 15 per uur )

Mocht je iets nodig hebben of missen, laat het ons vooral even weten.
info@superindebuurt.nl
app of bel: 06-38771795

K.v.K.-nummer: 41234124 • B.T.W.-nummer: NL003007558B01