Skip to content
Menu

Medewerkers

Onze Stichting heeft vier vaste havenmeesters in dienst. In het hoogseizoen krijgen de havenmeesters assistentie van een vaste baliemedewerkster en indien nodig een of meer oproepkrachten die graag wat willen bijverdienen naast hun studie. Tijdens het uit en in het water hijsen van schepen worden de havenmeesters bijgestaan door een hijs- en spuitploeg. Doorgaans ligplaatshouders die bij die werkzaamheden hun handen uit de mouwen willen steken. Zij ontvangen hiervoor een vergoeding en zijn verzekerd tegen ongevallen.

De havenmeesters zijn er mee bekend dat zij zich aan de ARBO-richtlijnen dienen te houden. Alle havenmeester hebben de opleiding voor bedrijfshulpverlener (BHV-er) en voor het hijsen van schepen gevolgd. Er wordt voor gezorgd dat zij hun kennis up to date houden. De hoofdhavenmeester Jeroen Koopmans is aangewezen als preventiemedewerker. Bij het havenkantoor is een automatische externe defibrillator (AED) aanwezig om bij hartstilstand te gebruiken.

Buiten het seizoen zijn de havenmeesters belast met onderhouds- en administratieve werkzaamheden in de haven. In de wintermaanden wordt tevens het verlof genoten dat zij in de zomermaanden hebben opgebouwd.

K.v.K.-nummer: 41234124 • B.T.W.-nummer: NL003007558B01